Praktikertjänst – En spännande arbetsplats för tandläkare

apr 14, 2023 | Hälsa

Är du ute efter lediga jobb som tandläkare? Praktikertjänst är en av de största privata tandvårdskedjorna i Sverige med cirka 750 tandvårdsmottagningar över hela landet. Företaget strävar efter att vara det självklara valet för tandläkare som vill utveckla sin professionella karriär i en dynamisk arbetsmiljö. Praktikertjänst är ett vårdkooperativ, vilket betyder att tandläkarna också är företagets delägare, vilket borgar för hög kvalitet och service.

Företaget erbjuder en rad möjligheter för personlig och professionell utveckling för alla sina tandläkare. Dessutom ger Praktikertjänst sina tandläkare möjligheten att arbeta som anställda eller driva egna verksamheter. Denna flexibilitet ger tandläkare möjlighet att skräddarsy sin karriär efter sina individuella önskemål och behov.

Praktikertjänst har över 60 års erfarenhet av att erbjuda högkvalitativ tandvård, vilket gör företaget till en viktig aktör inom svensk tandvård. Företaget är stolta över att ha de mest nöjda patienterna i Sverige, vilket är ett resultat av hög kvalitet på behandlingarna och service från personalen.

Arbetet som tandläkare på Praktikertjänst ger dig möjlighet att vara med och bidra till utvecklingen av svensk tandvård och samtidigt utveckla din egen karriär. Det är en spännande arbetsplats där du kommer att ha tillgång till moderna verktyg och teknik för att ge dina patienter den bästa tandvården möjligt.

Fler artiklar inom samma ämne

Synundersökning i Halmstad

Synundersökning i Halmstad

Behöver du göra en synundersökning i Halmstad? Kanske ska du ta körkort eller skaffa nya glasögon?...