Bli yngre med fillers i Helsingborg

sep 27, 2022 | Skönhet

Eller ja, du blir ju tekniskt sett inte yngre, men genom att boka fillers i Helsingborg kan du iallafall se betydligt yngre ut! Om du har gått i banor att boka in en filler session finns ett par saker som kan vara bra att tänka på. Även om det är en relativt riskfri insats kan du förbereda dig på bästa sätt så att det går så smidigt som möjligt, inte bara under behandlingen, men också i efterhand när den är utförd.

Varför ska man skaffa fillers?

Anledningen till att folk skaffar fillers är enkel. Du kan på ett relativt säkert sätt föryngra ditt utseende och bli av med rynkor som får dig att se äldre ut än vad du känner dig. Att åldras har såklart sin charm, men ibland vill man hellre ha ett mer ungdomligt utseende. Då är fillers ett strålande alternativ!

Fillers för läppar & ansikte

Fillers för läppar är kanske det vanligaste alternativet. Det innebär att man fokuserar behandlingsområdet till läpparna så att de får en fylligare look. Men fillers kan också användas på andra områden, exempelvis ansiktet. Om det inte handlar om fillers för läpparna är det helt klart ansiktet som är det näst vanligaste. Det används för att fylla ut

Vad ska man tänka på när man skaffar fillers?

När det har blivit dags för din fillerbehandling kommer här några saker du borde tänka på för att det ska gå så bra som möjligt. För det första borde du undvika alla sorters läkemedel som påverkar risken för blödning. En bra riktlinje är att undvika dessa läkemedel minst två veckor innan din bokade tid för fillers. En annan sak som många ofta missar är att undvika alkohol minst 24 timmar innan din behandling utförs. Detta beror på att alkohol är blodförtunnande vilket ökar risken för blödning.

För att underlätta för personalen och kliniken som utför din filler behandling borde du definitivt undvika att dyka upp till din bokade tid med smink på området som ska behandlas. Eftersom att det ofta handlar om ansiktet som fillers används är det inte ovanligt att man dyker upp i sitt vardagliga smink. Detta måste då torkas bort, vilket använder upp onödig tid.

Fler artiklar inom samma ämne