Snygga företagsgåvor att skämma bort de anställda med

nov 8, 2022 | Skönhet

Företagsgåvor är ett utmärkt sett att skämma bort dina anställda. Speciellt nu när julen snart är här, perfekt gåva i samband med det!

Med gåvokort kan ni få exklusiva företagsgåvor till kollegorna. Då kan alla välja själva lite vad de vill ha för värdet och sedan beställa det i lugn och ro. Du kan välja något snyggt att smycka hemmet med, något tjusigt plagg som du inte hade unnat dig annars eller kanske något att ha i köket. Valet är helt och hållet upp till den som får gåvokortet som företagsgåva.

 

Vissa väljer att göra egna företagåvor. Oftast korgar som kan fyllas med flera mindre saker som har med företaget att göra, t.ex. muggar med företagets logotyp, nyckelringar, t-shirts, pennor och anteckningsblock. Det är också möjligt att få företagsgåvor som endast innehåller mat eller delikatesser. Här kan du till exempel fylla den med några av företagets egna produkter. Det kanske låter klyschigt, men det är faktiskt ganska uppskattat också.

 

Vill man göra det lite lyxigare och det som brukar uppskattas mest är gåvokort som nämnt tidigare, det är företagsgåvor som går hem hos alla i och med att alla personer föredrar oftast lite olika saker. Vill du ha nöjda kollegor så bör du gå för detta alternativ. Skäm bort dom och ge lite lyxigare företagsgåvor!

Fler artiklar inom samma ämne

Silkeslena ben till sommaren

Silkeslena ben till sommaren

Nu när sommaren börjar närma sig tar vi fram kjolar, klänningar och benen får titta fram. Kanske...